美女视频黄a大片欧美_欧美xxxhd_亚洲精品一级二级三级_国产传媒av在线

您當(dāng)前所在位置:重慶自考網(wǎng)   /   備考試題   /   

2022年下半年自考英語二模擬題及答案(四)

 發(fā)布時間:2022-06-14 17:34                       關(guān)注次數(shù):                      

在自學(xué)考試中,英語二屬于公共課,是大多數(shù)自考專業(yè)必考課程,英語二的成績對于學(xué)士學(xué)位申請也有影響,所以拿下這門課對于自考生來說是非常重要的。小編整理了2022年下半年自考英語二模擬題及答案(四),請看下文。

2022年下半年自考英語二模擬題(四)

The herd of 14 wild Asian elephants wandering around in southwestern China's Yunnan province successfully went through the last natural barrier on its way home and returned to its traditional habitat in Pu' er city on Friday.

At 1 am, the elephants, which had left their habitat in Xishuangbanna National Nature Reserve, crossed the Babian River and entered Ning'er county in Pu' er city, one of the three major habitats of Asian elephants in Yunnan. The northbound trip, lasting about 18 months, finally ended without any harm to either the elephants or local residents. The herd departed from its traditional habitat in Xishuangbanna Dai autonomous district last year and started traveling north in April. It passed through eight counties in the province during the journey. In June, it eventually reached the suburbs of Kunming, the provincial capital.

The herd started its journey with 16 members, but three of them dropped out, while two calves were born on the journey. In June, a bull elephant broke away from the group and wandered off on his own. In July, the bull elephant was lifted into a cage on the back of a truck and returned to Xishuangbanna.

The Asian elephant is listed as an endangered species by the International Union for Conservation of Nature. The animal, which can be found in the areas of Yunnan bordering Myanmar and Laos, is also under first-class State protection in China. Shen Qingzhong, a senior engineer from the Xishuangbanna National Nature Reserve, said it's inevitable(難免的)that the elephants will make another journey in the future as migration is a normal activity for elephants. “Historically, Asian elephants used to live in many parts of the country. Migration is in their nature. It helps the species expand its territory and have more chances to improve its gene pool by mating with different groups,” he said.

The forestry department and the provincial government plan to develop a national park, which aims to provide habitat protection for the elephants and a balanced relationship with residents.

1.Which of the following is True?

A.The elephants finally settled in the downtown of Kunming.

B.The journey took the elephants over two years.

C.The elephants' habitat is far away from Kunming.

D.The elephants moved towards the south of Yunnan.

2.In June, how many elephants continued their journey together?

A.13. B.14.

C.15. D.16.

3.What can we infer from the engineer's words?

A.Elephants can benefit from migration.

B.Migration is an abnormal activity for elephants.

C.Elephants have less chances to improve their gene.

D.Elephants used to live in its territory.

4.What does the article mainly talk about?

A.Elephants in Yunnan.

B.How to protect the elephants.

C.The activities of the elephants.

D.Elephants return from the journey.

The 2021 Nobel Prize in literature has been awarded to the novelist Abdulrazak Gurnah, for his "compassionate insight of the effects of colonialism (殖民主義) and the fate of the refugee (難民)".

Gurnah is a Tanzanian writer who writes in English and lives and works in the United Kingdom. He was born in Zanzibar, the semi-autonomous island off the east African coast. Zanzibar underwent a revolution in 1964 in which citizens of Arab origin were persecuted (***). Gurnah was forced to flee the country when he was 18. He began to write in English as a 21-year-old refugee in England. He has written numerous works that pose questions around ideas of belonging, colonialism, displacement, memory and migration.

He is one of the most important contemporary postcolonial novelists writing in Britain today and is the first black African writer to win the prize since Wole Soyinka in 1986. Gurnah is also the first Tanzanian writer to win.

Anders Olsson, chair of the Nobel committee, said that the Gurnah's novels abandon stereotypical descriptions and turn our eyes to a culturally diverse East Africa unfamiliar to many in other parts of the world.

Gurnah, who was in the kitchen when he was informed of his win, said that he believed it was a wind-up.

"I thought it was a prank (惡作劇)," he said. "These things are usually floated for weeks in advance, or sometimes months beforehand, about who are the runners, so it was not something that was in my mind at all. I was just thinking, I wonder who'll get it?"

"I am honored to be awarded this prize and to join the writers who have been superior to me on this list. It is overwhelming and I am so proud."

His longtime editor, Alexandra Pringle at Bloomsburg, said Gurnah's win was "most deserved" for a writer who has not previously received due recognition.

5.Why is Gurnah awarded the Nobel Prize in literature?

A.He has rich experience of life.

B.He is a productive author.

C.He has gained popularity among readers.

D.He explores the suffering caused by war and colonialism.

6.What do we know about Gurnah?

A.He lives in Zanzibar.

B.He is the first to win the Nobel Prize.

C.He used to be a refugee.

D.He adopts Arabic as his literary language.

7.What was Gurnah's first reaction to his award?

A.Surprised. B.Honored.

C.Delighted. D.Proud.

8.What did Alexandra Pringle think of Gurnah's win?

A.It depended on luck.

B.It was an overdue recognition.

C.It made East Africa known.

D.It was an unfair decision.

In 2021, with the support of the Chinese government, summer vacation daycare is booming. Many students went back to school during this summer vacation — not for regular classes but for activities such as watching films, group games, and painting.

Favorable policies

Summer vacation daycare, a new option for busy parents, became a trend this year after Chinese education authorities mobilized to offer more choices for school-age students during their summer vacation.

Solid progress was made in many places, including Shanghai, for example. Similar programs have been in place for years in many areas with encouragement from local education departments. Since 2017, the Jiyang District of Sanya, Hainan province, has set up public welfare summer childcare courses which have been well received by parents, many of whom are migrant workers with no time to look after their children.

Addressing parents’ needs

“Small children aren't able to look after themselves, and we parents find it unnerving to leave them alone at home,” said Li Yan, a parent from Shandong province. From Li's perspective. daycare programs provided by schools are a great solution for parents who have such worries.

To meet the needs of more parents, the scale of the childcare program in the Jiyang district has expanded year by year. The country's education authorities have stipulated that daycare programs ought to be, in their nature,a public service that doesn't create financial burdens for parents. Organizers across the country have strictly adhered to this principle.

Pooling efforts of society

With daycare programs gaining popularity, daycare program organizers are pooling society's efforts to boost the quality of the services they provide. In Shanghai, this summer, more than12,000 college student volunteers were recruited, and each of them attends to no more than five children. Thus, all children can receive adequate attention and care.

For the future development of vacation-time daycare services, there is still room for improvement.In the meantime, having their children attending daycare programs doesn't mean parents are free of responsibilities. Parents ought to balance their children's daycare hours and leisure hours.

9.Which is true of the summer childcare program?

A.It is totally free.

B.It is boring for adults.

C.It is totally a waste of time.

D.It is becoming a trend in China.

10.What does the underlined word “unnerving” in the passage mean?

A.Worrying.

B.Beneficial.

C.Tiresome.

D.Satisfying.

11.Where is the passage probably from?

A.A biography.

B.A newspaper.

C.A fiction.

D.A diary.

12.Which is the proper title for the passage?

A.Government-backed Summer Childcare Program Is Flourishing

B.Chinese Government Is Strongly Concerned about Childcare Program

C.The Best-ever Government Issues Various Favorable Policies

D.Children Are Enjoying All-round services from Government

閱讀下面短文,在空白處填入1個適當(dāng)?shù)膯卧~或括號內(nèi)單詞的正確形式。

A drama series named Medal of the Republic 13.(appeal) to a large audience on Chinese social media in the last few weeks. 14. tells heart-warming stories about the first group of eight Chinese people who were awarded the Medal of the Republic.

15.(compare) with most biopic (傳記片) productions that tend to document the whole life of the featured individual, this series focuses 16.(specific) on the individuals' most shining moments. Viewers are all moved by these heroes' 17.(commit) to their careers and continuous efforts to improve Chinese people's lives. They definitely deserve the highest honor,without 18. contributions, our country wouldn't have taken on a new dimension.

Among the recipients 19. a nuclear physicist, a farmer, combat heroes and so on. Li Yannian, 20. honourable old soldier of Chinese People's Volunteer Army, retook a strategic highland with his fellow soldiers and fulfilled their mission. Regardless 21. the obstacles and challenges, Yu Min, the father of China's hydrogen bomb, managed to make breakthroughs in hydrogen bomb research.

The patriotism and the never-yielding spirit are displayed by the honorees.Younger generations 22. (expect) to shoulder the responsibility to realize the Chinese dream.

2022年下半年自考英語二模擬題(四)參考答案

1.C

2.B

3.A

4.D

【分析】

本文是說明文。為防范北移離群獨(dú)象進(jìn)入玉溪市人群密集區(qū)域,造成公共安全風(fēng)險,北移離群獨(dú)象已安全轉(zhuǎn)移至其原棲息地--西雙版納國家級自然保護(hù)區(qū)飼養(yǎng)片區(qū)。

1.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段“The northbound trip, lasting about 18 months, finally ended without any harm to either the elephants or local residents. ”(這次向北的旅行持續(xù)了18個月,最終在沒有對大象和當(dāng)?shù)鼐用裨斐扇魏蝹Φ那闆r下結(jié)束。)得知,大象的棲息地離昆明很遠(yuǎn)。故選C。

2.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段“The herd started its journey with 16 members, but three of them dropped out, while two calves were born on the journey. In June, a bull elephant broke away from the group and wandered off on his own. In July, the bull elephant was lifted into a cage on the back of a truck and returned to Xishuangbanna.”(群一開始有16個成員,但其中3個退出了,而在旅途中出生了兩只小象。6月,一頭公象離開了大象群,獨(dú)自走了。今年7月,這頭公象被抬進(jìn)卡車后面的一個籠子,回到了西雙版納。)得知,6月里,14頭大象繼續(xù)一起旅行。故選B。

3.推理判斷題。根據(jù)倒數(shù)第二段“. Shen Qingzhong, a senior engineer from the Xishuangbanna National Nature Reserve, said it's inevitable(難免的)that the elephants will make another journey in the future as migration is a normal activity for elephants. “Historically, Asian elephants used to live in many parts of the country. Migration is in their nature. It helps the species expand its territory and have more chances to improve its gene pool by mating with different groups,” he said. ”(高級工程師沈慶中從西雙版納國家級自然保護(hù)區(qū),說這是不可避免的,大象將會使未來遷移的另一個旅程是大象的正?;顒??!皬臍v史上看,亞洲象曾經(jīng)生活在這個國家的許多地方。遷徙是它們的天性。通過與不同群體的交配,這有助于該物種擴(kuò)大領(lǐng)地,并有更多機(jī)會改善基因庫。”他說。)得知,大象可以從遷徙中獲益。故選A。

4.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段“The herd of 14 wild Asian elephants wandering around in southwestern China's Yunnan province successfully went through the last natural barrier on its way home and returned to its traditional habitat in Pu' er city on Friday. ”(周五,在中國西南部云南省流浪的14頭野生亞洲象成功地穿越了最后一道自然屏障,回到了普洱市的傳統(tǒng)棲息地。)得知,本文講述了大象從旅途中歸來。故選D。

5.D

6.C

7.A

8.B

【分析】

本文是一篇新聞報道。文章主要講的是2021年諾貝爾文學(xué)獎被授予小說家阿卜杜勒拉扎克·古爾納(Abdulrazak Gurnah),以表彰他“對殖民主義影響和難民命運(yùn)的富有同情心的洞察力”。

5.推理判斷題。根據(jù)第一段的“The 2021 Nobel Prize in literature has been awarded to the novelist Abdulrazak Gurnah, for his "compassionate insight of the effects of colonialism (殖民主義) and the fate of the refugee (難民)"(2021年諾貝爾文學(xué)獎被授予小說家阿卜杜勒拉扎克·古爾納(Abdulrazak Gurnah),以表彰他“對殖民主義影響和難民命運(yùn)的富有同情心的洞察力”)”可知,Gurnah被授予諾貝爾文學(xué)獎是因?yàn)樗接懥藨?zhàn)爭和殖民主義造成的苦難。故選D。

6.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段的“Gurnah was forced to flee the country when he was 18. He began to write in English as a 21-year-old refugee in England.(古爾納在18歲時被迫逃離這個國家。21歲時,他在英國避難,開始用英語寫作)”可知,Gurnah過去是個難民,故選C。

7.推理判斷題。根據(jù)倒數(shù)第四段的“Gurnah, who was in the kitchen when he was informed of his win, said that he believed it was a wind-up.(得知自己獲勝的消息時,古爾納正在廚房里。他說,他認(rèn)為這是一場騙局)”可知,古爾納對獲獎的第一反應(yīng)是驚訝,故選A。

8.推理判斷題。根據(jù)最后一段的“His longtime editor, Alexandra Pringle at Bloomsburg, said Gurnah's win was "most deserved" for a writer who has not previously received due recognition.(長期擔(dān)任古爾納編輯的布盧姆斯堡出版社(Bloomsburg)的亞歷山德拉·普林格爾(Alexandra Pringle)說,對于一個此前從未得到應(yīng)有認(rèn)可的作家來說,古爾納的獲獎是“最當(dāng)之無愧的”)”可知,Alexandra Pringle認(rèn)為Gurnah的獲獎是一種遲來的承認(rèn)。故選B。

9.D

10.A

11.B

12.A

【分析】

本文是新聞報道。報道了2021年在中國政府的支持下,暑期日托業(yè)蓬勃發(fā)展的情況。

9.細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段“In 2021, with the support of the Chinese government, summer vacation daycare is booming.(2021年,在中國政府的支持下,暑期日托業(yè)蓬勃發(fā)展)”和第二段“Summer vacation daycare, a new option for busy parents, became a trend this year after Chinese education authorities mobilized to offer more choices for school-age students during their summer vacation. (暑假日托作為忙碌父母的新選擇,在今年中國教育部門動員起來為學(xué)齡學(xué)生提供更多的暑假選擇后,成為了一種趨勢)”可知,暑期日托業(yè)在中國正成為一種趨勢。故選D。

10.詞句猜測題。根據(jù)劃線詞語前的“Small children aren't able to look after themselves, and we parents find it”和其后的“to leave them alone at home”并結(jié)合常識可知,小孩子不能照顧自己,父母們把他們單獨(dú)留在家里肯定不放心,擔(dān)心他們。所以劃線詞語unnerving應(yīng)該和worrying同義。故選A。

11.推理判斷題。文章介紹了2021年,在中國政府的支持下,暑期日托業(yè)蓬勃發(fā)展。隨后介紹了其重要作用和未來發(fā)展。文章是對客觀事實(shí)的報道,報道人們關(guān)心的問題,所以是來自報紙的新聞報道。故選B。

12.主旨大意題。第一段“In 2021, with the support of the Chinese government, summer vacation daycare is booming.(2021年,在中國政府的支持下,暑期日托業(yè)蓬勃發(fā)展)”點(diǎn)明文章主題,隨后介紹了其優(yōu)惠政策,滿足了父母的需求,凝聚了社會力量等重要作用。Government-backed Summer Childcare Program Is Flourishing(政府支持的夏季托兒計(jì)劃正在蓬勃發(fā)展)概括了文章內(nèi)容,又能吸引讀者,是最佳標(biāo)題。故選A。

13.has appealed

14.It

15.Compared

16.specifically

17.commitment

18.whose

19.a(chǎn)re

20.a(chǎn)n

21.of

22.a(chǎn)re expected

【分析】

這是一篇新聞報道。文章講述了最近幾周,一部名為《共和國勛章》的電視劇在中國社交媒體上吸引了大批觀眾。

13.考查動詞時態(tài)。句意:最近幾周,一部名為《共和國勛章》的電視劇在中國社交媒體上吸引了大批觀眾。根據(jù)時間狀語“in the last few weeks”可知,此處使用現(xiàn)在時,主語為Medal of the Republic,謂語動詞使用第三人稱單數(shù)形式。故填has appealed。

14.考查代詞。句意:它講述了第一批獲得共和國勛章的8名中國人的感人故事。此處指代上文的“Medal of the Republic”,需用代詞it作主語。位于句首,首字母需大寫。故填I(lǐng)t。

15.考查非謂語動詞。句意:與大多數(shù)傾向于記錄個人一生的傳記片相比,這個系列特別關(guān)注個人最閃耀的時刻。be compared with為固定短語,意為“與……對比”,句子已有謂語動詞focuses,此處需填非謂語動詞作狀語。位于句首,首字母需大寫。故填Compared。

16.考查副詞。句意同上。修飾動詞短語focuses on,需用副詞作狀語。故填specifically。

17.考查名詞。句意:觀眾們都被這些英雄對事業(yè)的執(zhí)著和為改善中國人民生活所做的不懈努力所感動。根據(jù)“heroes'”可知,此處為名詞所有格,修飾名詞,空處需填名詞commitment。故填commitment。

18.考查定語從句。句意:他們絕對應(yīng)該得到最高的榮譽(yù),沒有他們的貢獻(xiàn),我們的國家就不會有一個新的維度??仗幰龑?dǎo)非限制性定語從句,關(guān)系詞在定語從句中作定語,需用關(guān)系代詞whose引導(dǎo)。故填whose。

19.考查動詞時態(tài)和主謂一致。句意:獲獎?wù)咧杏泻宋锢韺W(xué)家、農(nóng)民、戰(zhàn)斗英雄等等。此處陳述客觀事實(shí),使用一般現(xiàn)在時,among位于句首,句子使用完全倒裝,主語為a nuclear physicist, a farmer, combat heroes and so on,be動詞用are。故填are。

20.考查冠詞。句意:李延年,中國人民志愿軍光榮的老戰(zhàn)士,和戰(zhàn)友們一起奪回了戰(zhàn)略高地,完成了使命。soldier為可數(shù)名詞,此處表示泛指,且honourable發(fā)音以元音音素開頭,需用不定冠詞an修飾。故填an。

21.考查介詞。句意:中國氫彈之父俞敏不顧障礙和挑戰(zhàn),在氫彈研究上取得了突破。regardless of為固定短語,意為“不管,不顧”。故填of。

22.考查動詞時態(tài)語態(tài)。句意:年輕一代肩負(fù)著實(shí)現(xiàn)中國夢的責(zé)任。expect sb. to do sth.為固定用法,此處使用被動語態(tài),陳述客觀事實(shí),使用一般現(xiàn)在時,主語為復(fù)數(shù)名詞,be動詞用are。故填are expected。

以上就是有關(guān)“2022年下半年自考英語二模擬題及答案(四)”的全部內(nèi)容了,希望能幫助各位自考生順利通過考試,加油!


預(yù)報名
美女视频黄a大片欧美_欧美xxxhd_亚洲精品一级二级三级_国产传媒av在线
91免费在线视频观看| 精品在线你懂的| 欧美高清视频在线高清观看mv色露露十八 | 视频一区视频二区在线观看| 中文字幕在线观看一区二区| 欧美mv日韩mv亚洲| 精品国产91乱码一区二区三区| 在线播放91灌醉迷j高跟美女| 欧美视频在线播放| 日本精品一级二级| 欧美日韩一区二区三区在线看| 日本久久精品电影| 欧美日韩不卡一区| 欧美一区二区高清| 精品国产乱码久久久久久老虎| 久久女同性恋中文字幕| 国产欧美日韩综合| 樱桃视频在线观看一区| 午夜电影网一区| 免费观看久久久4p| 国产久卡久卡久卡久卡视频精品| 国产成人av一区二区三区在线观看| 国产精品69久久久久水密桃| 91亚洲精华国产精华精华液| 欧美日韩亚洲另类| 欧美成人一级视频| 国产精品乱码久久久久久| 亚洲欧美一区二区三区极速播放 | 中文字幕日韩一区| 午夜av区久久| 国产在线播放一区二区三区| 国产不卡一区视频| 欧美亚州韩日在线看免费版国语版| 欧美二区乱c少妇| 久久精品视频一区二区三区| 尤物在线观看一区| 狠狠久久亚洲欧美| 色就色 综合激情| 精品国产亚洲一区二区三区在线观看| 精品成人a区在线观看| 亚洲欧美日韩中文播放| 青娱乐精品在线视频| jiyouzz国产精品久久| 欧美一级欧美一级在线播放| 中文在线一区二区 | 美女视频黄久久| av在线一区二区| 欧美巨大另类极品videosbest | 1区2区3区精品视频| 蜜臀av亚洲一区中文字幕| 懂色av一区二区三区免费观看 | 久久爱www久久做| 色噜噜久久综合| 日韩欧美亚洲国产另类| 日韩美女精品在线| 久久精品国产成人一区二区三区| 99久久综合国产精品| 精品精品欲导航| 一区二区三区在线不卡| 国产精品自拍三区| 4438x亚洲最大成人网| 国产精品全国免费观看高清 | 中文字幕精品—区二区四季| 奇米精品一区二区三区在线观看 | 精品女同一区二区| 亚洲v精品v日韩v欧美v专区| 成人av一区二区三区| 日韩欧美激情四射| 五月天久久比比资源色| 色婷婷久久久综合中文字幕| 欧美高清一级片在线观看| 久久国产精品72免费观看| 欧美三区免费完整视频在线观看| 国产精品美女久久久久高潮| 国内外成人在线| 日韩欧美一级在线播放| 日韩av电影一区| 欧美日本在线播放| 亚洲国产日日夜夜| 91麻豆免费视频| 欧美猛男男办公室激情| 精品欧美一区二区在线观看| 久久久久久久精| 亚洲欧美国产三级| 麻豆精品视频在线| 色综合久久中文综合久久97| 日韩午夜激情av| 国产精品传媒入口麻豆| 日韩精品国产欧美| 成人午夜免费电影| 欧美久久久久久蜜桃| 久久精品人人做人人爽人人| 亚洲永久免费av| 国产成人在线视频免费播放| 欧美亚洲自拍偷拍| 国产片一区二区三区| 日韩电影在线免费| 91色porny蝌蚪| 久久综合久久99| 亚洲成人第一页| 成人中文字幕合集| 丰满放荡岳乱妇91ww| 久久这里只有精品首页| 夜夜爽夜夜爽精品视频| 亚洲二区在线视频| 国产成人小视频| 4438亚洲最大| 偷拍亚洲欧洲综合| 91老师国产黑色丝袜在线| 欧美精品一区二区三区四区| 亚洲va国产va欧美va观看| 国产成人免费视频| 91麻豆精品国产91久久久更新时间| 国产精品久久久久久久久免费丝袜 | 国产在线精品免费av| 精品第一国产综合精品aⅴ| 日韩综合小视频| 色综合天天综合网天天看片| 久久精品视频免费| 久久99久久久久久久久久久| 一本一道久久a久久精品综合蜜臀| 日韩视频在线永久播放| 日韩中文欧美在线| 欧美自拍偷拍一区| 亚洲乱码国产乱码精品精小说 | 337p亚洲精品色噜噜噜| 中文字幕在线不卡一区二区三区| 国产精品一区二区在线播放| 91精品国产乱码久久蜜臀| 亚洲精品水蜜桃| 99久久精品国产精品久久| 国产精品久久久久久久午夜片| 国产91精品精华液一区二区三区| 久久久久国产精品厨房| 国产精品18久久久久| 欧美第一区第二区| 国产成人在线看| 欧美国产精品v| 国产精一区二区三区| 国产婷婷一区二区| 99视频国产精品| 亚洲天堂2016| 91久久奴性调教| 日韩激情中文字幕| 欧美一区二区三区的| 激情文学综合插| 中文字幕第一页久久| 欧美精品久久天天躁| 一区二区三区日韩精品视频| 大白屁股一区二区视频| 国产亚洲精品7777| 久久精品国内一区二区三区| 精品国产不卡一区二区三区| 国产精品88888| √…a在线天堂一区| 91久久精品一区二区| 国产精品国产三级国产aⅴ原创 | 久久蜜臀精品av| 91麻豆精品在线观看| 热久久国产精品| 久久久久国产精品麻豆| 在线免费观看日本一区| 性做久久久久久免费观看| 日韩精品一区在线| 国产福利一区在线观看| 亚洲国产精品成人久久综合一区| 色狠狠综合天天综合综合| 偷拍日韩校园综合在线| 国产欧美日韩精品在线| 欧美日精品一区视频| 免费在线观看一区| 中文字幕在线不卡一区二区三区| 欧美调教femdomvk| 国产精品一区二区久久不卡| 亚洲国产欧美一区二区三区丁香婷| 日韩天堂在线观看| 成人免费视频网站在线观看| 亚洲精品第1页| 欧美国产一区二区| 91精品欧美久久久久久动漫 | 大美女一区二区三区| 日韩综合小视频| 综合网在线视频| 精品欧美乱码久久久久久1区2区| 在线欧美日韩精品| 国产成人8x视频一区二区| 亚洲成人一区在线| 国产精品成人免费| 久久精品欧美一区二区三区不卡 | 精品一区二区三区蜜桃| 亚洲自拍都市欧美小说| 日本一区二区成人| 久久综合久色欧美综合狠狠| 欧美日韩aaaaaa| 91美女视频网站| 不卡区在线中文字幕| 丁香婷婷综合五月| 国产精品99精品久久免费| 美国十次综合导航| 午夜激情综合网|